4.6 Úkoly ke 4. lekci

 

https://www.nic.cz – Na koho je napsána vaše doména?

Zajistěte si přístup ke svému hostingu (pokud ho nemáte).

Zajistěte si přístupové údaje do administrace svých stránek.

Upozorněte správce svého webu, že budete s webem pracovat a požádejte ho, aby udělal aktuální zálohu.

Jak často a za jakých podmínek zálohuje váš poskytovatel hostingu? Jakým způsobem a za kolik se dostanete ke své záloze? (Pro případ, že se na webu stane něco strašně ošklivého – což se občas stává, třeba při aktualizaci webu). Pokud to nevíte, zavolejte poskytovateli hostingu a zeptejte se ho (nevolejte svému webdesignérovi, chci, abyste si vyzkoušeli, jakým způsobem se dá spojit se zákaznickou podporou hostingu).

Jakou používáte šablonu?

Jaké máte na webu pluginy? K čemu tam jsou?

Instalujte si plugin pro provedení zálohy (pokud ho na webu nemáte).

Jakým způsobem se měří návštěvnost na vašich stránkách?

Když na svém webu budete chtít aktualizovat kontakt – kdo přesně to udělá, jak dlouho mu to bude trvat a kolik to bude stát?

Když na webu budete chtít vyměnit pozadí – kdo to udělá, jak dlouho mu to bude trvat a kolik to bude stát?

 

Marketingová inspirace

 

Podívejte se na obrázky. Červená řepa. Pokud sami pěstujete a prodáváte zeleninu, má určitě smysl nechat si na web udělat profesionální fotografie. Když budou mít zájemci o bio řepu z farmy možnost vybrat mezi dvěma farmáři, jeden bude mít pěkný jednoduchý web s profi obrázky a druhý nic. Kam myslíte, že pojedou?

Vaříte rádi?
Vaříte ze surovin od místních farmářů?
Ne? ... a chtěli byste??

 

Nabízíme vám ke stažení brožurku receptů ke kterým si můžete hlavní suroviny koupit v Bílých Karpatech, od místních farmářů a zpracovatelů
(s regionální značkou Tradice Bílých Karpat).

 

* Můžete se inspirovat co uvařit a od koho nakoupit "z blízka". 
* Můžete poznat regionální výrobce potravin a začít vařit přívětivěji k přírodě.
* Můžete zjistit, že naši šikovní farmáři a výrobci potravin nabízejí opravdu široký sortiment surovin pro vaše vaření. To zjistíte nejen v brožurce, ale především na tomto webu

 

Láska prochází žaludkem. Zkuste upevnit lásku k našemu kraji právě tímto způsobem - vařením ze surovin od místních lidí. Přejeme vám krásné kulinářské zážitky.

 

You have Successfully Subscribed!